MIL-T2-PANEL-CCT
✅ Kontroler ze szklanym panelem dotykowym, montowanym w ścianie jako włącznik oświetlenia. Urządzenie umożliwia sterownie jasnością oraz zmianę temperatury barwowej pomiędzy barwą białą ciepła oraz białą zimną przy zastosowaniu taśmy CCT.
Zasilanie: AC 180-240V
Zasięg: 30m
Wymiary: 86x86 mm
Montaż: do puszki Ø 60mm
Nowy
STEROWNIK MILIGHT T2 DO TAŚM LED CCT - BEZPRZEWODOWY, NAŚCIENNY
✅ Kontroler ze szklanym panelem dotykowym, montowanym w ścianie jako włącznik oświetlenia. Urządzenie umożliwia sterownie jasnością oraz zmianę temperatury barwowej pomiędzy barwą białą ciepła oraz białą zimną przy zastosowaniu taśmy CCT.
✅ Kontroler dotykowy Mi-Light T2 to urządzenie przeznaczone do montażu w standardowej puszce instalacyjnej o średnicy 60 mm.
Zasilanie: AC 180-240V
Zasięg: 30m
Wymiary: 86x86 mm
Montaż: do puszki Ø 60mm
⭐ Sterowanie odbiornikiem drogą radiową 2,4Ghz.
⭐ Maksymalnie może obsłużyć: 4 osobne strefy, a w każdej strefie może być kilka osobnych odbiorników.
⭐ Funkcje: włącz / wyłącz, ściemnianie, rozjaśnianie, wyłączenie po 60 sekundach, zmiana barwy światła od ciepłej do zimnej
Certyfikaty : CE, RoHs
✅ Może z powodzeniem pełnić funkcję standardowego włącznika światła, ale także pozwoli Ci na:
Panel dotykowy kontroler Mi-Light T2 – podział na 4 indywidualnie sterowane strefy
Sterownik dotykowy LED CCT Mi-Light T2 to inteligentny kontroler, który umożliwi Ci nie tylko sterowanie oświetleniem LED o zmiennej barwie bieli, ale również jego podział aż na 4 indywidualnie sterowane strefy. Na panelu dotykowym znajdziesz 4 przyciski wyboru stref, za pomocą których będziesz mógł włączyć lub wyłączyć daną sekcję, a także zmienić temperaturę barwy i ściemnić lub rozjaśnić jej światło przy pomocy dwóch głównych suwaków.
Panel kompatybilny międzyinnymi z urządzeniami Milight:
Kontrolery: FUT035, FUT036, LS2
Żarówki: FUT011, FUT017, FUT019
Panele LED: FUT060, FUT061

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Nasza strona internetowa używa plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.